Το επιπλέον κίνητρο του Ερμή

Το επιπλέον κίνητρο του Ερμή

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Ερμής προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «φτεροπόδαροι» που είχαν θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την τελευταία διετία, θέλουν να αποσπάσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Οκκάς περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και ταυτόχρονα, όλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για το παιχνίδι. Θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα και όπως σημείωσε ο πρόεδρος, Λούκας Φανιέρος, τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το φινάλε θα αποτελέσουν κριτήριο για αρκετούς.

Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό, ο Ερμής θα κινηθεί σε δοκιμασμένες λύσεις, κυρίως από την κυπριακή αγορά, ενώ όλες οι κινήσεις θα γίνουν μέσα στα οικονομικά πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας.

Στέλιος Δημοσθένους  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.