Το επιπλέον κίνητρο του Ερμή

Το επιπλέον κίνητρο του Ερμή

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Ερμής προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι «φτεροπόδαροι» που είχαν θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την τελευταία διετία, θέλουν να αποσπάσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Οκκάς περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και ταυτόχρονα, όλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για το παιχνίδι. Θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα και όπως σημείωσε ο πρόεδρος, Λούκας Φανιέρος, τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το φινάλε θα αποτελέσουν κριτήριο για αρκετούς.

Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό, ο Ερμής θα κινηθεί σε δοκιμασμένες λύσεις, κυρίως από την κυπριακή αγορά, ενώ όλες οι κινήσεις θα γίνουν μέσα στα οικονομικά πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας.

Στέλιος Δημοσθένους  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.