ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επαναπατρίζονται σήμερα 116 Κύπριοι από το Λονδίνο

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επαναπατρίζονται σήμερα 116 Κύπριοι από το Λονδίνο

Επαναπατρίζονται σήμερα με πτήση της Aegean Airlines, από το Λονδίνο, συνολικά 116 πρόσωπα, που βρίσκονταν στο εξωτερικό και εγκλωβίστηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε κοινή γραπτή ανακοίνωση των Υπουργείων Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο του επαναπατρισμού Κυπρίων πολιτών και νόμιμα διαμενόντων στην Κυπριακή Δημοκρατία, θα φτάσουν σήμερα με πτήση της AEGEAN AIRLINES που φθάνει στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 5 το απόγευμα, συνολικά 116 Κύπριοι, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό».
 
Ορισμένοι από τους επιβάτες «είναι φοιτητές, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και κάποιοι άλλοι είχαν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό όπου είχαν μεταβεί για επαγγελματικούς ή ιατρικούς ή προσωπικούς λόγους».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η πτήση από τo Λονδίνο στην Λάρνακα είναι προσφορά της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN AIRLINES και του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια της. Η κυβέρνηση επιθυμεί  να ευχαριστήσει δημόσια και τις δύο εταιρείες για την ευγενή προσφορά τους».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE