Κρατάει το «αστέρι» της η Ρόμα!

Κρατάει το «αστέρι» της η Ρόμα!

Η Ρόμα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ζανιόλο…. με σαφώς βελτιωμένους οικονομικούς όρους!

Σίγουρα μετά τις αποχωρήσεις του Τότι και του Ντε Ρόσι η Ρόμα έχασε δύο ποδοσφαιριστές σύμβολα για τον σύλλογο. Πλέον οι «τζιαλορόσι» προσπαθούν να βρουν τον διάδοχο των προαναφερθέντων. Έναν Ιταλό δηλαδή που θα γίνει ο ηγέτης του συλλόγουςκαι μάλλον τον έχουν ήδη βρει. Το όνομα αυτού, Νικολό Ζανιόλο!

Ο νεαρός άσος των Ρωμαίων θεωρείται ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ιταλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Ο 20χρονος βρίσκεται από το 2018 στην Ρόμα και ήδη έχει αγαπηθεί από όλους. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Ζανιόλο, ωστόσο τον Ιανουάριο τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ρόμα θέλουν να κρατήσουν τον Ιταλό στο Ολίμπικο και είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Ο Ζανιόλο έχει συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο οι Ρωμαίοι ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη προσφορά.

Με το υπάρχον συμβόλαιο ο Ιταλός αμείβεται με 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Η Ρόμα όμως ετοιμάζει νέα πρόταση για επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2026 και διπλάσιες ετήσιες απολαβές, δηλαδή 3εκατ. ευρώ!

Τα ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το deal θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αυτό θα σβήσει τα όνειρα των υπόλοιπων ομάδων της Ιταλίας που έκαναν σχέδια για την απόκτηση του…

Πηγή: Sportsking.gr

The post Κρατάει το «αστέρι» της η Ρόμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE