ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικό: Σαουδάραβες αγόρασαν ομάδα της Premier League

Οριστικό: Σαουδάραβες αγόρασαν ομάδα της Premier League

Πλήρης συμφωνία έχει επέλθει ανάμεσα στον Μάικ Άσλεϊ και την Αμάντα Στέιβλι που εκπροσωπεί το consortium των Σαουδαράβων για την αγορά της Νιουκάστλ και το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση της Premier League.

Λεπτομέρειες απομένουν για να διεισδύσει και επίσημα το fund της Σαουδικής Αραβίας στη Νιουκάστλ, επισημοποιώντας το τέλος της θητείας του Μάικ Άσλεϊ στον σύλλογο.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Βρετανός ισχυρός άνδρας του κλαμπ βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την Αμάντα Στέιβλι, εκπρόσωπο του κονσόρτιουμ, σύμφωνα με την «Telegraph» οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία για την εξαγορά έναντι 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να τυποποιηθεί η μεταβίβαση είναι η έγκριση της Premier League, που ως είθισται έχει τον τελευταίο λόγο σε αγοραπωλησίες για την αξιοπιστία τους.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Οριστικό: Σαουδάραβες αγόρασαν ομάδα της Premier League appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top