ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αντέδρασαν σε τυχαίο έλεγχο και χτύπησαν Αστυνομικούς - Κατηγορίες για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αντέδρασαν σε τυχαίο έλεγχο και χτύπησαν Αστυνομικούς - Κατηγορίες για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε χθες η Αστυνομία μετά από τυχαίο έλεγχο σε θέμα που σας είχε αποκαλύψει πρώτο ToThemaOnline.

(ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία)

Οι 2 εξ'αυτών επιτέθηκαν σωματικά σε ένστολους, αφού αντέδρασαν και χτύπησαν τους Αστυνομικούς και κατηγορούνται πλέον για επίθεση, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παρεμπόδιση του έργου της Αστυνομίας αλλά και άλλα αδικήματα. Τα άλλα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν προσπάθησαν να βοηθήσουν τους προαναφερθέντες να διαφύγουν της σύλληψης και τελικά συνελήφθησαν άπαντες.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση, τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, επίθεσης εναντίον Αστυνομικών και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του και άλλα αδικήματα. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7 χθες το απόγευμα δύο μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 27 ετών, για έλεγχο στη βάση των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 

Ο 20χρονος φέρεται να αντέδρασε στον έλεγχο και να επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού, κτυπώντας τον στο χέρι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη. Ταυτόχρονα, ο 27χρονος φέρεται να έσπρωξε τον δεύτερο αστυνομικό, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψη του. 

Παράλληλα, άλλα δύο πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, ηλικίας 20 και 28 χρόνων, φέρονται να προσπάθησαν να βοηθήσουν τους δύο πιο πάνω να διαφύγουν της σύλληψης. 

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις και τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Οι δύο αστυνομικοί που δέχθηκαν την επίθεση, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.  

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE