Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 8 μήνες σχέσης

Ηχηρός χωρισμός στην ελληνική showbiz –Τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 8 μήνες σχέσης

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Βίγγου, έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί, η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης - Τα θέλω όλα», στο θέατρο Παλλάς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί και τα έχουν ξαναβρεί και ολα αυτά να έγιναν μέτα που ΄εκλεισε' το τεύχος είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!