Ομόνοια - Απόλλωνας: Οι παίκτες που είναι στο όριο

Ομόνοια - Απόλλωνας: Οι παίκτες που είναι στο όριο

Ανέκαθεν οι αγώνες ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα πρόσφεραν θέαμα αλλά και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Πόσο μάλλον τώρα, που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο κάθε βαθμός είναι «χρυσάφι».

Στο αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ (16:00) ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, αφού βρίσκονται στο όριο καρτών.

Από την γηπεδούχο Ομόνοια, οι Λομπιανίτζε και Ασίς έχουν από 5 κάρτες, ενώ Σκέμπρι, Ρόντρι και Γκουλόν έχουν συμπληρώσει 3.

Για τον Απόλλωνα ο Τουράμ είναι στις 3 κάρτες. Γκουγιόν και Βασιλείου είναι επίσης στο όριο, αλλά είναι εκτός αποστολής. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Απόλλωνας θα έχει εκτός τους Μερκή, Παπουλή, Σανγκόι και Χαμντανί λόγω καρτών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.