ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε 9ετή φυλάκιση καταδικάστηκε 42χρονος για βιασμό νεαρής 16½ ετών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε 9ετή φυλάκιση καταδικάστηκε 42χρονος για βιασμό νεαρής 16½ ετών

Συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 9 ετών σε αδικήματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης νεαρής από τη Λευκωσία, ηλικίας, σήμερα 19 ετών, επέβαλε σήμερα σε 42χρονο Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία του την Μεγάλη Τετάρτη 15/4.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου, τα αδικήματα είχαν διαπραχθεί το Φεβρουάριο του έτους 2018, όταν το θύμα ήταν ηλικίας 16½ ετών.
 
Στην επιμέτρηση της ποινής λήφθηκαν υπόψη, αφενός η σοβαρότητα των αδικημάτων που διέπραξε ο Κατηγορούμενος και η έξαρση που παρουσιάζουν τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και αφετέρου οι μετριαστικοί παράγοντες, που συνίσταντο στο λευκό του ποινικό μητρώο και στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, καταλήγει η ανακοίνωση του Δικαστηρίου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.