Κορωνοϊός: Ακόμα 761 θάνατοι στο Ην. Βασίλειο, κοντά στα 100.000 τα κρούσματα

Κορωνοϊός: Ακόμα 761 θάνατοι στο Ην. Βασίλειο, κοντά στα 100.000 τα κρούσματα

Κατά 761 αυξήθηκαν οι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον κορωνοϊό κατά το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Τρίτης και πλέον αριθμούν 12.868.


Σημειώνεται ότι πρόκειται μόνο για θανάτους που έχουν σημειωθεί σε νοσοκομεία, με τον πραγματικό αριθμό να εκτιμάται ότι είναι από πολλές εκατοντάδες έως 4.000 μεγαλύτερος λόγω θανάτων στην κοινότητα και ιδίως σε οίκους ευγηρίας.

Είναι η τέταρτη συνεχής ημέρα που η 24ωρη αύξηση των θανάτων μένει κάτω από τους 800.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.605 φτάνοντας έως τις 9 το πρωί της Πέμπτης τα 98.476. Συνολικά έχουν εξεταστεί 313.769 πολίτες.

Στην Αγγλία 651 ασθενείς με κορωνοϊό έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο. Εξ αυτών οι 20 δεν είχαν υποκείμενο νόσημα, με τον νεαρότερο να είναι 20 ετών.

Αντίθετα, η ηλικίας 106 ετών Κόνι Τίτσεν έγινε η γηραιότερη ασθενής στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, αφού νοσηλεύθηκε για τρεις εβδομάδες.

Έλαβε εξιτήριο από νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE