Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΔΙΠΕΣ ο Σοφοκλής Παραπάνος

Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΔΙΠΕΣ ο Σοφοκλής Παραπάνος

Τον διορισμό του Σοφοκλή Παραπάνου στη  θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΙΠΕΣ, μετά και την έγκρισή του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ, ο κ. Παραπάνος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα σήμερα, 15 Απριλίου, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο του Northern Illinois University των ΗΠΑ και διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα με εξειδίκευση  σε θέματα διεθνών αγορών κεφαλαίου και τις χρηματοδοτήσεις  σε αναδυόμενες αγορές.
 
Επίσης, εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στην HSBC (Wardley Cyprus Ltd) καθώς και στον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, London Forfaiting Company PLC, ενώ υπήρξε συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του πρώτου Κυπριακού, μη τραπεζικού, ιδρύματος παροχής εμπορικών χρηματοδοτήσεων σε Ευρωπαϊκές αναδυόμενες αγορές καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συναλλάγματος.

Τέλος, σύμφωνα με την ΚΕΔΙΠΕΣ, ο κ. Παραπάνος είναι επικεφαλής γραφείου που εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διετέλεσε μέλος σε διοικητικά συμβούλια χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων εταιρειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE