Η Κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το πρωτάθλημα!

Η Κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το πρωτάθλημα!

Το γεγονός πως η κατάσταση στην Αυστρία με τον κορωνοϊό βελτιώνεται, δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να ξεκινήσουν τις προπονήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

Βάζει πλώρη για να κάνει… restart το πρωτάθλημα Αυστρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο υπουργός αθλητισμού, Βέρνερ Κόγκλερ, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση έδωσαν το πράσινο φως για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα το επόμενο διάστημα.

Το γεγονός πως η κατάσταση στην Αυστρία με τον κορωνοϊό βελτιώνεται, κάνει τους ανθρώπους της Κυβέρνησης να βλέπουν με θετικό μάτι την επιστροφή στα γήπεδα και μάλιστα οι ομάδες αναμένεται να πατήσουν… χορτάρι για να αρχίσουν και πάλι να προπονούνται από την ερχόμενη εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, πάντως, αναμένεται σιγά σιγά να ξεκινήσουν και άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου, με τους συλλόγους και τους αθλητές να πρέπει να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Η Κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το πρωτάθλημα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE