Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

«31 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία του Χίλσμπορο όπου έχασαν τη ζωή τους 96 οπαδοί και ήταν η αρχή του τέλους για την κάρτα φιλάθλου στην Αγγλία.
Ένα έγκλημα της αστυνομίας που καλύφθηκε από την Θάτσερ λόγω της άγνοιας της από το ποδόσφαιρο και του μίσους της για τους οπαδούς. Τελικά η κάρτα καταργήθηκε το 1990 και η δικαίωση των συγγενών των θυμάτων για τις ευθύνες της αστυνομίας ήρθε το 2012 με το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής που μελέτησε 400 000 έγγραφα και την επίσημη απολογία του κράτους».
The post ΣΥΦ.ΑΕΛ: «Ένα έγκλημα της αστυνομίας που καλύφθηκε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




