ΣΥΦ.ΑΕΛ: «Ένα έγκλημα της αστυνομίας που καλύφθηκε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΥΦ.ΑΕΛ: «Ένα έγκλημα της αστυνομίας που καλύφθηκε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΛ αναφέρει…

«31 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία του Χίλσμπορο όπου έχασαν τη ζωή τους 96 οπαδοί και ήταν η αρχή του τέλους για την κάρτα φιλάθλου στην Αγγλία.

Ένα έγκλημα της αστυνομίας που καλύφθηκε από την Θάτσερ λόγω της άγνοιας της από το ποδόσφαιρο και του μίσους της για τους οπαδούς. Τελικά η κάρτα καταργήθηκε το 1990 και η δικαίωση των συγγενών των θυμάτων για τις ευθύνες της αστυνομίας ήρθε το 2012 με το πόρισμα της ανεξάρτητης επιτροπής που μελέτησε 400 000 έγγραφα και την επίσημη απολογία του κράτους».

The post ΣΥΦ.ΑΕΛ: «Ένα έγκλημα της αστυνομίας που καλύφθηκε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE