ΕΛΛΑΔΑ: 102 θάνατοι από κορωνοϊό, 2192 τα συνολικά κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ: 102 θάνατοι από κορωνοϊό, 2192 τα συνολικά κρούσματα

Ένας ακόμα θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα από κορωνοϊό, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στους 102.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι έχουν καταγραφεί 22 νέα κρούσματα ενώ ο συνολικός αριθμός έφτασε τους 2192. 72 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο καθηγητής Σωτήρς Τσιόδρας αναφέρθηκε και στις έρευνες για εμβόλιο και φάρμακο για τον κορωνοϊό, σημειώνοντας ότι για το εμβόλιο θα χρειαστούν τουλάχιστον δώδεκα μήνες. Παράλληλα, αναφέρθηκε για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων σημειώνοντας ότι αυτή θα είναι αργή και σταδιακή.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε πως προβλέπονται νέα επιδημιολογικά κύματα του ιού και συνέχιζε λέγοντας πως οι επιστήμονες τονίζουν την πιθανότητα πιο σημαντικών επιδημιών τον χειμώνα. «Χρειάζεται επαγρύπνηση για τα επόμενα δύο χρόνια», κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE