Εκτιμήσεις περί κορύφωσης της πανδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εκτιμήσεις περί κορύφωσης της πανδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Την εκτίμηση ότι η πανδημία στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανότατα να φτάνει στην κορύφωσή της έκανε ο επικεφαλής ιατρικός αξιωματούχος καθηγητής Κρις Γουίτι, κατά την καθημερινή απογευματινή ενημέρωση.

 

Η εκτίμηση βασίζεται στο γεγονός ότι η τιμή αύξησης των κρουσμάτων είναι πάνω-κάτω σταθερή εδώ και πάνω από μία εβδομάδα, καθώς και στο ότι οι νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία μειώθηκαν για μία ακόμα ημέρα, κατά 1% στην επικράτεια και κατά 5% στο Λονδίνο.

Πάντως ο καθηγητής Γουίτι τόνισε ότι δεν μπορεί να είμαστε σίγουροι και προειδοποίησε ότι η τιμή αύξησης των θανάτων, που έχει μείνει κάτω από τους 800 επί τέσσερις ημέρες, μάλλον θα αυξηθεί αύριο, λόγω των περισσότερων στοιχείων που θα ακολουθήσουν τις διακοπές του Πάσχα στη Βρετανία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE