Οργάνωση Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης: Οργανώνουν διαδικτυακό έρανο για άπορους μαθητές

Οργάνωση Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης: Οργανώνουν διαδικτυακό έρανο για άπορους μαθητές

Διαδικτυακό έρανο δια μέσω των μελών της ΟΛΤΕΚ, αποφάσισε το ΚΔΣ της Οργάνωσης, σε πρόσφατη συνεδρία του, και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Ταμείο Απόρων Μαθητών του κάθε σχολείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΛΤΕΚ, λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του εράνου θα δοθούν σύντομα.
 
Το ΚΔΣ της ΟΛΤΕΚ αποφάσισε, επίσης, όπως εισφέρει το ποσό των €5.000 στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για να συμβάλλει στην εξ αποστάσεως μάθηση των μαθητών της Τεχνικής εκπαίδευσης.
 
Το ποσό αυτό θα αγοραστούν tablets, τα οποία θα δοθούν στα σχολεία της Τεχνικής Εκπαίδευσης .
 
Η ΟΛΤΕΚ ευχαριστεί τα μέλη της Οργάνωσης που εθελοντικά προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς και με οποιονδήποτε τρόπο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE