ΚΥΠΡΟΣ: Κορυφώνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας ενόψει Πάσχα – Δεν αποκλείονται έλεγχοι και σε σπίτια

ΚΥΠΡΟΣ: Κορυφώνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας ενόψει Πάσχα – Δεν αποκλείονται έλεγχοι και σε σπίτια

Κορυφώνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας ενόψει τον εορτών του Πάσχα, ενώ δεν αποκλείονται οι έρευνες και σε σπίτια δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας κ. Στέλιος Στυλιανού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Στυιλιανού ανέφερε πως παρά τα αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με τα κρούσματα δήλωσε πως δεν θα χαριστεί η Αστυνομία σε κανένα τις μέρες του Πάσχα τονίζοντας πως πρέπει όλοι να μείνουμε στα σπίτια μας και να μην κάνουμε επισκέψεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανού δεν πρέπει να σταματήσουμε τώρα αν θέλουμε σύντομα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και έτσι η Αστυνομία θα προχωρήσει σε μεγάλο αριθμό ελέγχων τις επόμενες μέρες.

Τέλος σε ερώτηση που το έθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρίνα Χατζηκώστα για το αν θα γίνονται έλεγχοι σε σπίτια απάντησε πως αν υπάρχουν πληροφορίες για σπίτια που θα έχουν συναθροίσεις η Αστυνομία θα κάνει έλεγχο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE