ΚΥΠΡΟΣ: Έκκληση για τρόφιμα σε άτομα που το χρειάζονται – Για να έχουν όλοι ένα πιάτο φαγητό το Πάσχα

ΚΥΠΡΟΣ: Έκκληση για τρόφιμα σε άτομα που το χρειάζονται – Για να έχουν όλοι ένα πιάτο φαγητό το Πάσχα

Έκκληση κάνει η οργάνωση «Κίνηση για το δικαίωμα της στέγασης – Παγκύπρια ομάδα» για να ζητήσει σε όσους μπορούν να βοηθήσουν στέλνοντας τρόφιμα σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Η Ανακοίνωση αναφέρει:

Ένα από τα πολλά μηνύματα πού πήραμε Οσον αφορά ανάγκες γιά τρόφιμα οποιός μπορεί να βοηθήσει ασ μας στείλει μήνυμα στό 96246632 Μόνικα προσπάθεια μάς είναι όλοι να έχουν ένα πιάτο φαγητό αυτό τό Πάσχα. Δυστυχώς έχουμε μείνει από τροφιμα καί δεν μπορούμε να καλύψουμε τίς παρά πολλές ανάγκες έχουμε περιστατικά σέ όλες τίς πόλεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE