Ομόνοια: Η πρώτη δύσκολη παρουσία στην ΚΟΠ, διδακτική και καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της!

Ομόνοια: Η πρώτη δύσκολη παρουσία στην ΚΟΠ, διδακτική και καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της!

Την πρώτη παρουσία της στην ΚΟΠ θυμήθηκε η επίσημη Ομόνοια!

Διαβάστε το πιο κάτω κείμενο…

“Σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 1954 από την πρώτη σεζόν παρουσίας στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Όρθιοι από αριστερά: Χ. Σαββίδης, Γιάννος, Τσιακλής, Χαμπής, Ψύλλος, Τ. Αντωνίου, Γιωρκάτζιης, Κώτσιος. Καθήμενοι: Μηλίκκος, Εξαδάκτυλος, Σωτηράκης.

Η πρώτη χρονιά παρουσίας στην ΚΟΠ ήταν δύσκολη, αλλά διδακτική και καθοριστική για την μετέπειτα πορεία ομάδας. Ήταν μια χρονική περίοδος κατά την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρούσε σε ανανέωση του ρόστερ της, καθώς σημαντικός αριθμός σπουδαίων ποδοσφαιριστών της ολοκλήρωσαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως στις προπονήσεις πρώτης – δεύτερης ομάδας και τσικό, κατέρχονταν πέραν των 100 ποδοσφαιριστών. Αυτή η ανανέωση έγινε σταδιακά, με πλάνο και υπομονή, γι’ αυτό άλλωστε τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν οι γνωστές τεράστιες επιτυχίες”.

The post Ομόνοια: Η πρώτη δύσκολη παρουσία στην ΚΟΠ, διδακτική και καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE