ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η απαγόρευση πτήσεων από 18 Απριλίου και για 13 ημέρες

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζεται η απαγόρευση πτήσεων από 18 Απριλίου και για 13 ημέρες

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος εξέδωσε, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, τροποποιητικό Διάταγμα αναφορικά με τη συνέχιση της απαγόρευσης διενέργειας πτήσεων από τις 18 Απριλίου και για περίοδο 13 ημερών.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών αναφέρει ότι βάσει του τροποποιητικού Διατάγματος εξαιρούνται περαιτέρω της απαγόρευσης, οι τεχνικές πτήσεις, οι οποίες πτήσεις θα επιτρέπονται μόνο κατόπιν ειδικής έγκρισης από τη Μονάδα Ασφάλειας Πτήσεων του Τμήματος Πολιτικής αεροπορίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.
 
Το Διάταγμα τίθεται σε ισχύ από την 24:00 π.μ. ώρα Κύπρου της 18ης Απριλίου 2020.

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE