ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι 30χρονης και διαπίστωσαν παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν σε σπίτι 30χρονης και διαπίστωσαν παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενων φαρμάκων

Υπό κράτηση τέθηκε γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες Πέμπτη (16/04) στις 12:40 με 13:45 έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε κατοικία 30χρονης αλλοδαπής που διαμένει στη Χλώρακα της Πάφου.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν, η μία 11,5 γραμμάρια μεταμφεταμίνης και η δεύτερη 3 γραμμάρια κάνναβης.

Η 30χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση .

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η 30χρονη να έχει αποκρύψει και άλλες ποσότητες ναρκωτικών σε άλλο σημείο και χώρο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΚ ( Κλιμάκιο Πάφου) .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE