ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΑ: Αναστέλλει αξιολόγηση και παραλαβή αιτήσεων για δελτία Υγείας

ΚΟΑ: Αναστέλλει αξιολόγηση και παραλαβή αιτήσεων για δελτία Υγείας

Ο ΚΟΑ προχωρεί σε αναστολή των διαδικασιών τόσο αξιολόγησης όσο και υποβολής αιτήσεων για Δελτία Υγείας, όπως επίσης και της λειτουργίας του Κέντρου Αθλητικών Ερευνών Κύπρου, από σήμερα μέχρι και το τέλος Απριλίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ), λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει αποφασίσει τη λήψη μέτρων σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Δελτίων Υγείας, που τίθενται σε εφαρμογή από τις 17/04/2020 μέχρι τις 30/04/2020.

Τα μέτρα προνοούν την αναστολή της διαδικασίας Αξιολόγησης των αιτήσεων για έκδοση Δελτίου Υγείας, από τις Ιατρικές Επιτροπές.

Αναστολή της υποβολής/παραλαβής νέων αιτήσεων για έκδοση Δελτίων Υγείας στα Γραφεία του Οργανισμού, καθώς επίσης και της αποστολής νέων αιτήσεων μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

Αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Αθλητικών Ερευνών Κύπρου (ΚΑΕΚ) για την εξέταση Αθλουμένων για την έκδοση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Ωράριο λειτουργίας του Τμήματος Δελτίων Υγείας: Δευτέρα - Παρασκευή μεταξύ των ωρών 08.30πμ - 14.00 για τηλεφωνική εξυπηρέτηση ή/και εξυπηρέτηση του κοινού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Τέλος, αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωίας: Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22897121, 22897140, Τηλεμοιότυπο: 22897220, Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top