ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Καταγγέλει ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του - ‘Επικοινωνεί με συμπολίτες μας’

ΚΑΡΟΥΣΟΣ: Καταγγέλει ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του - ‘Επικοινωνεί με συμπολίτες μας’

Σύμφωνα με καταγγελία του  υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Υπουργός σε ανάρτησή του, «με απογοήτευση τις τελευταίες ώρες πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι εντοπίστηκε στο Instagram ένας ψεύτικος λογαριασμός (fake account) που χρησιμοποιεί το όνομα, την ιδιότητα, τα προσωπικά μου στοιχεία και δικό μου φωτογραφικό υλικό με αλλότριους σκοπούς».

Ο λογαριασμός αυτός , όπως σημειώνει, «επικοινωνεί με συμπολίτες μας χρησιμοποιώντας το όνομά μου».

«Ο ψεύτικος λογαριασμός είναι ενεργός μόλις λίγες ώρες και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Μοναδικός επίσημος λογαριασμός μου στο Instagram είναι αυτός εδώ: https://bit.ly/2VeKAvC», αναφέρει.

Ο Υπουργός κατήγγειλε την υπόθεση στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το οποίο και διερευνά το ζήτημα.

«Θα ήθελα με αφορμή αυτή την προσωπική μου υπόθεση να επιστήσω την προσοχή όλων στη χρήση των κοινωνικών δικτύων», καταλήγει ο Υπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».

BEST OF TOTHEMAONLINE