ΚΥΠΡΟΣ

"Ευρωπαϊκό" βήμα κόντρα στον αποδεκατισμένο Απόλλωνα!

"Ευρωπαϊκό" βήμα κόντρα στον αποδεκατισμένο Απόλλωνα!

Ο στόχος της Ομόνοιας καθορίστηκε από την αρχή του πρωταθλήματος και είναι η Ευρώπη. Πλέον η πρόκριση στο κύπελλο φαντάζει πολύ δύσκολη ενώ οι "πράσινοι" καλούνται να νικήσουν για πρώτη φορά τον Απόλλωνα, να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την έξοδο τους στην Ευρώπη.

Μπροστά στον κόσμο της που αναμένεται να δώσει μαζικό παρών το απόγευμα στο ΓΣΠ η Ομόνοια καλείται να πάρει την νίκη για να φτάσει πιο κοντά στον στόχο της. Ο Κώστας Καϊάφας θέλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του πρωτοπόρου και να πάρει μια «μίνι» ρεβάνς από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (η Ομόνοια μετρά ισάριθμες ήττες).

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και βάση τη τελευταία δοκιμή του προπονητή τη φυσούνα στις 4 μ.μ αναμένεται να περάσουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γεωργαλλίδης κάτω από δοκάρια, Δημητρίου δεξιά και Λεάντρο ή Μαρκάσα αριστερά. Το κέντρο της άμυνας θα πλαισιώσουν οι Ρούνιε και Λομπιανίτζε ενώ στα χαφ επιστρέφει ο Γκουλόν δίπλα στον Οικονομίδη, ο Ασίς θα έχει ρόλο οργανωτή. Σκέμπρι και Φοφανόι θα πλαισιώσουν τα άκρα της επίθεσης ενώ ο Ποτέ ή ο Γκαρσία θα αναλάβουν το έργο παραβίασης των γκολποστ του Βάλε. 

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 4 μ.μ και με βάση την κίνηση των εισιτηρίων οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένεται να δώσουν μαζικό παρών στο ΓΣΠ.

Αντρέας Ψάλτης 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top