ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Drones και ελικόπτερα για έλεγχο παράβασης Διατάγματος το Πάσχα - Όλοι στο σπίτι

Μένουμε σπίτι αυτό το Πάσχα, ώστε να μπορέσουμε το επόμενο να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διάγγελμα του.

Μάλιστα αυτό το Πάσχα τα μέτρα ελέγχου θα είναι πιο αυστήρα , αφού σύμφωνα με το Αρχηγό της Αστυνομίας στη διάθεση της Δύναμης θα βρίσκονται drones και ελικόπτερα που θα παρακολουθούν τις οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς την ύπαιθρο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παράνομες διακινήσεις του κοινού και παραβίασης του Διατάγματος.

Μπορεί να μας φαινόταν υπερβολικό το παράδειγμα της Κίνας όπου drones ακολουθούσαν πολίτες και τους έδιναν οδηγίες να επιστρέψουν σπίτι τους.... ωστόσο η Κυπριακή Αστυνομία αποφάσισε να λάβει το ίδιο μέτρο για προστασία της δημόσιας υγείας.

Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE