ΠΑΦΟΣ: Θα κάνει Πάσχα στο κρατητήριο 21χρονη - Εξαήμερη κράτηση για διαρρήξεις και κλοπές

ΠΑΦΟΣ: Θα κάνει Πάσχα στο κρατητήριο 21χρονη - Εξαήμερη κράτηση για διαρρήξεις και κλοπές

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 21χρονης που θεωρείται ύποπτη για τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων.

Η 21χρονη, κάτοικος Πάφου, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν το διάστημα από 13 έως 16 Απριλίου.

Η νεαρή και από τις τέσσερις διαρρήξεις που αφορούν γραφεία και καταστήματα φέρεται να απέσπασε μικρά χρηματικά ποσά, έγγραφα, ταυτότητες και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών των γραφείων- καταστημάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε εξέλιξη διεργασίες για σύνταξη σχεδίου δράσης για SAFE - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών

Σε εξέλιξη διεργασίες για σύνταξη σχεδίου δράσης για SAFE - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για σύνταξη του σχεδίου δράσης που αφορούν το χρηματοδικό εργαλείο της ΕΕ SAFE και στο πλαίσιο αυτό θα συγκληθεί, εντός των επόμενων ημερών, το Κυπριακό Συμβούλιο Αμυντικής Βιομηχανίας, υπό τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής Εξοπλισμών και Ανάπτυξης Αμυντικών Δυνατοτήτων του Υπουργείου Άμυνας, Παναγιώτης Χατζηπαυλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE