ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν είναι και λίγοι… Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ που απογοήτευσαν στην τρέχουσα σεζόν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν είναι και λίγοι… Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ που απογοήτευσαν στην τρέχουσα σεζόν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, το ποδόσφαιρο μοιάζει απίθανο να επιστρέψει σύντομα και πάλι στην καθημερινότητα μας.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν φίλοι του ποδοσφαίρου που αυτή την περίοδο, έχουν το μυαλό τους σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, την Premier League.

Σίγουρα η αγωνία για την επανέναρξη του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι μεγάλη απ’ όλους. Ωστόσο, μέχρι τότε το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν φέτος να ανταποκριθούν στις αναμενόμενες προσδοκίες όλων.

Με την χρηματική αξία ποδοσφαιριστών να αυξάνεται συνεχώς, οι προσδοκίες για την απόδοση τους στους αγώνες αυξάνονται επίσης. Ποιοι όμως δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν τη φετινή σεζόν στην Premier League;

Αρσεναλ: Νικολά Πεπέ

Μεγάλη μάχη έγινε το καλοκαίρι για την απόκτηση του από την Αρσεναλ. Τελικά οι «κανονιέρηδες» τον απόκτησαν έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ από την Λιλ. Ο 24χρονος πάντως μέχρι τώρα δεν φαίνεται να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας, καθώς μετράει μόλις 4 γκολ και 6 ασίστ σε 24 εμφανίσεις.

Αστον Βίλα: Μπιορν Ενγκελς

Η Βίλα έχει δεχθεί τα περισσότερα τέρματα φέτος (56) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Premier League. Η απόδοση του κεντρικού αμυντικού δεν ήταν σταθερή με αποτέλεσμα η ομάδα του να «μπάζει» από παντού.

Μπόρνμουθ: Ράιαν Φρέιζερ

Ισως η χειρότερη σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα για τον Φρέιζερ της Μπόρνμουθ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο κι έτσι το μυαλό του δεν είναι στη Μπόρνμουθ. Σε 32 εμφανίσεις έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόνο μία φορά.

Μπράιτον: Αλιρεζά Τζαχανμπάκς

Πολλοί πίστευαν ότι η μεταγραφή ρεκόρ της Μπράιτον θα χρειαζόταν λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Ιρανός εξτρέμ φαίνεται πως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του, έχοντας μόνο δύο τέρματα.

Μπέρνλει: Ματέι Βίντρα

Εκτός από την κατάκτηση του τελευταίου βραβείου της Premier League για το καλύτερο γκολ του μήνα, ο Βίντρα κατέγραψε μία απογοητευτική σεζόν, χωρίς να καταφέρει να παρουσιάσει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα.

Τσέλσι: Κέπα Αριζαμπαλάγκα

Είναι εκπληκτική η πτώση του Ισπανού πορτιέρε που σε κάνει να αναρωτιέσαι τους πιθανούς λόγους. Θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ με μέλλον στην Τσέλσι, ωστόσο μετά τις τραγικές εμφανίσεις του, έχοντας χάσει και τη θέση βασικού, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να τον δούμε υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κρίσταλ Πάλας: Άντρος Τάουνσεντ

Ενα γκολ, μία ασίστ και ένα πρόβλημα συνεχόμενων τραυματισμών έκαναν τη φετινή σεζόν, ως μία από τις χειρότερες για τον 28χρονο μέσο της Κρίσταλ Πάλας

Εβερτον: Μόιζε Κιν

Εχοντας αποκτηθεί από την Γιουβέντους, οι φίλοι της Εβερτον είχαν τεράστιες προσδοκίες από τον Ιταλό στραίκερ, που όπως φαίνεται «ναυάγησαν» νωρίς. Ο Κιν έχει μόνο ένα γκολ μέχρι τώρα με τη φανέλα των «ζαχαρωτών» σε 23 παιχνίδια.

Λέστερ: Ντεμαράι Γκρέι

Πότε θα φτάσει τελικά η σεζόν όπου ο Γκρέι θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό στην Λέστερ; Μετά από δύο σεζόν στις «αλεπούδες» δεν έχει καταφέρει ακόμα να παρουσιάσει κάτι το αξιοσημείωτο.

Λίβερπουλ: Ναμπί Κεϊτά

Οι αρκετοί τραυματισμοί τον άφησαν εκτός γηπέδων για αρκετό χρονικό διάστημα. Ακόμα και όταν κατάφερε να αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια της Λίβερπουλ, απέδειξε πως δεν θεωρείται ως μία σίγουρη λύση για τον άξονα των «Reds».

Μάντσεστερ Σίτι: Τζον Στόουνς

Παρά την αποχώρηση του Βίνσεντ Κομπάνι και την ατυχία του Λαπόρτε με τον τραυματισμό, ο Γκουαρδιόλα δεν εμπιστεύτηκε ποτέ τον Στόουνς για να τον θεωρήσει ως βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας, για το κέντρο της άμυνας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πολ Πογκμπά

Οι τραυματισμοί ανάγκασαν τον Πολ Πογκμπά να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, με τον ίδιο να έχει τονίσει πως βλέπει το μέλλον του μακριά από τους «κόκκινους διαβόλους».

Νιουκάστλ: Ζοέλιντον

Οταν η διοίκηση ξόδεψε 40 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του, όλοι περίμεναν να δουν έναν επιθετικό ο οποίος θα έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά έχει μόνο ένα γκολ σε 25 εμφανίσεις στην Premier League.

Νόριτς: Μάρκο Στιπερμαν

Από το 2017 αγωνίζεται με τη φανέλα της Νόριτς. Τη φετινή σεζόν θα θέλει γρήγορα να την ξεχάσει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, καθώς πέρασε και δεν… ακούμπησε

Σέφιλτν Γιουνάιτεντ: Λουκ Φριμαν

Υπήρξε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της Σέφιλντ, από τον Φρίμαν καθώς πολλοί περίμεναν ότι χάρη στις αριστοτεχνικές του δεξιότητες στην δημιουργία παιχνιδιού, θα βοηθούσε τους συμπαίκτες του στο σκοράρισμα. Δυστυχώς γι’ αυτόν δεν έβγαλε εις πέρας την αποστολή.

Σαουθάμπτον: Τσε Άνταμς

Αποδεικνύεται ότι το να σκοράρεις 22 γκολ στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, δεν εγγυάται την επιτυχία στην Premier League. Σε 27 αναμετρήσεις δεν έχει σκοράρει ούτε μια φορά.

Τότεναμ: Τανγκί Ντομπελέ

Κανείς δεν έχει εντυπωσιαστεί από την μέχρι τώρα πορεία του με τη φανέλα της Τότεναμ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κριτικάρει πολλάκις τον 23χρονο μέσο για τις εμφανίσεις του, τονίζοντας πως με αυτές τις εμφανίσεις δεν έχει θέση στο ρόστερ των «σπιρουνιών».

Γουότφορντ: Ρομπέρτο Περέιρα

Τρία γκολ και καμία ασίστ για τον Περέιρα, ο οποίος αποδεικνύει πως η φετινή σεζόν είναι μία από τις χειρότερες του.

Γουέστ Χαμ: Φελίπε Αντερσον

Πρέπει να είναι ενοχλητικό για τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ ότι βρίσκονται σε μια μάχη υποβιβασμού όταν έχουν τον Βραζιλιάνο Αντερσον στο ρόστερ τους. Ο μεσοεπιθετικός των «σφυριών» είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο αλλά φέτος έχει μόνο ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Γουλβς: Μόργκαν Γκιμπς

Περίμεναν πολλά περισσότερα από τους Γκιμπς φέτος, ωστόσο δεν του έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξει το ταλέντο. Εχει καταφέρει να αγωνιστεί μόνο σε τέσσερις αναμετρήσεις στην Premier League.

Αυτές ήταν οι φετινές απογοητεύσεις της φετινής σεζόν, των 20 ομάδων της Premier League. Μία σεζόν που θα ήθελαν αρκετοί να ξεχάσουν γρήγορα…

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Δεν είναι και λίγοι… Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ που απογοήτευσαν στην τρέχουσα σεζόν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top