«Όχι στα 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο»

«Όχι στα 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο»

Η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να πληρώσει στην Ίντερ τα 111 εκ. ευρώ, που είναι η ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Αυτό υποστηρίζει στο πρωτοσέλιδο της η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», η οποία αναφέρει ότι λόγω των οικονομικών θεμάτων που προέκυψαν από την κρίση του κορωνοϊού, οι Καταλανοί δεν πρόκειται να πληρώσουν την ρήτρα των 111 εκ. ευρώ του Αργεντίνου. Αντίθετα θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή με την παραχώρηση παικτών στην Ίντερ, έχοντας ήδη στην λίστα τους τους Βιδάλ, Ράκιτιτς και Σεμέδο.

sdna.gr

The post «Όχι στα 111 εκ. ευρώ του Λαουτάρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE