Εξομολόγηση Μαραντόνα για να μην καταλάβουν πως έκανε χέρι: «Έβριζα τους συμπαίκτες – Σκάστε και αγκαλιάστε με»

Εξομολόγηση Μαραντόνα για να μην καταλάβουν πως έκανε χέρι: «Έβριζα τους συμπαίκτες – Σκάστε και αγκαλιάστε με»

Μια ιστορία από το περίφημο γκολ που χαρακτηρίστηκε ως το «χέρι του Θεού» εξιστόρησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

 

Σε ρυθμούς… καραντίνας και η Αργεντινή, οπότε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας έχει προσφέρει στο κοινό δημοσιογραφικό υλικό από το αρχείο, προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο που είναι κλεισμένος στα σπίτια του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ντιέγκο Μαραντόνα «ανακρίθηκε» για το περίφημο γκολ κόντρα στην Αγγλία το 1986 στο Μεξικό, που χαρακτηρίστηκε ως «χέρι του Θεού» και αποκάλυψε ιστορίες που εκτυλίχθηκαν ακριβώς μετά το γκολ.

«Είχε μια ιδέα. Να βάλω το χέρι μου στο κεφάλι μου. Όταν προσγειώθηκα, είδα την μπάλα στα δίχτυα και φώναζα “γκολ, γκολ”. Ο Σέρχιο Μπατίστα ήρθε τρέχοντας πάνω μου και μου είπε: “Όντως το έβαλες με το χέρι σου;”. Τότε, του είπα: “Σκάσε, παλιομ… και απλά αγκάλιασέ με”.

Ήρθε και ο Βαλντάνο και μου λέει: “Μην μου πεις ότι αυτό ήταν το χέρι σου”. Και του απάντησα το ίδιο πράγμα: “Θα σου πω αργότερα, Βαλντάνο. Σταμάτα να μου σκοτίζεις τα αρχ…”.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Εξομολόγηση Μαραντόνα για να μην καταλάβουν πως έκανε χέρι: «Έβριζα τους συμπαίκτες – Σκάστε και αγκαλιάστε με» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.