«Απίθανο να γίνουν οι Ολυμπιακοί χωρίς το εμβόλιο του κορωνοϊού»

«Απίθανο να γίνουν οι Ολυμπιακοί χωρίς το εμβόλιο του κορωνοϊού»

 

O Ντεβί Σριντάρ, πρόεδρος του τμήματος παγκόσμιας υγείας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, τόνισε σύμφωνα με το BBC πως «αν έχουμε το εμβόλιο μέσα στον επόμενο χρόνο, τότε θεωρώ πως η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Το εμβόλιο θα αλλάξει τα δεδομένα, όταν μιλάμε για ένα εμβόλιο που θα είναι οικονομικό και διαθέσιμο για όλους. Από την άλλη, αν δεν έχουμε το εμβόλιο τότε θεωρώ πως δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Σημειώνεται ότι παρόμοια τοποθέτηση έκανε και ο επικεφαλής συντονισμού της ΔΟΕ. Ο Τζον Κόατες ανέφερε ότι κορωνοϊός θα μπορούσε να επηρεάσει και τους αγώνες του 2021.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο ήταν προγραμματισμένοι για τις 24 Ιουλίου με 9 Αυγούστου 2020. Πριν από λίγες εβδομάδες αναβλήθηκαν για τις  23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021. Η ΔΟΕ έχει επισημάνει πολλάκις ότι βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Απίθανο να γίνουν οι Ολυμπιακοί χωρίς το εμβόλιο του κορωνοϊού» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE