Ματς χωρίς κόσμο; Οι ομάδες της Premier League προτείνουν τεχνητό ήχο φιλάθλων στα μεγάφωνα!

Ματς χωρίς κόσμο; Οι ομάδες της Premier League προτείνουν τεχνητό ήχο φιλάθλων στα μεγάφωνα!

Κόσμος δεν πρόκειται να υπάρξει στα ματς της Premier League με την επανέναρξη και η Μπράιτον μαζί με μερικές άλλες ομάδες πρότειναν την εισαγωγή τεχνητού ήχου οπαδών για… ατμόσφαιρα στα άδεια γήπεδα.

Η επανέναρξη της Premier League όπως και των περισσότερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης πρόκειται να συμβεί με ρητή εντολή για ματς κεκλεισμένων των θυρών, συνεπώς ακόμα κι αν επιστρέψει το ποδόσφαιρο στις ζωές μας θα έχει άχαρο στυλ.

Υπάρχει, όμως, και μια ριζοσπαστική πρόταση στο τραπέζι των ιθυνόντων της Λίγκας, για να λυθεί εν μέρει το πρόβλημα της παγωμένης ατμόσφαιρας στα άδεια γήπεδα: την εισαγωγή τεχνητού ήχου φιλάθλων στα μεγάφωνα.

Πρόκειται για μια σκέψη της Μπράιτον και μερικών ακόμη από τους 20 συλλόγους, που έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα να βελτιώσουν την τηλεοπτική εμπειρία, η οποία θα είναι και η μοναδική διέξοδος για τους απανταχού φιλάθλους ελέω κορωνοϊού.

Ο CEO των Γλάρων, Πολ Μπάρμπερ, αναφέρθηκε μάλιστα και στο ενδεχόμενο να καλυφθούν τα άδεια καθίσματα για καλό σκοπό, με τρόπο που θα εκφράζει τη στήριξη στο προσωπικό υγείας, θέτοντας πάντα σε πρώτο πλάνο την αναβάθμιση των συνθηκών:

«Θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας. Προτιμάμε να βρούμε κάποιον τρόπο παρά να παίξουμε σε ουδέτερα γήπεδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ματς χωρίς κόσμο; Οι ομάδες της Premier League προτείνουν τεχνητό ήχο φιλάθλων στα μεγάφωνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE