ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν ο Κριστιάνο «ΔΙΕΛΥΕ» μόνος του την Μπάγερν Μονάχου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-BINTEO)

Όταν ο Κριστιάνο «ΔΙΕΛΥΕ» μόνος του την Μπάγερν Μονάχου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-BINTEO)

Γυρνάμε τρία χρόνια πίσω, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στα… σχοινιά από την Μπάγερν Μονάχου όμως με απόλυτο πρωταγωνιστή – ποιον άλλον – τον Κριστιάνο Ρονάλντο πέταξε για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2016-2017. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου βρέθηκαν αντιμέτωποι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αυτό του τελικού της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι στο Μόχαο βρήκε την Ρεάλ να θριαμβεύει. Οι Μαδριλένοι έφυγαν από τη Βαυαρία με νίκη (2-1) η οποία τους έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Στον επαναληπτικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου λίγο έλειψε να γυρίσουν όλα ανάποδα. Αν δεν ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιθανότατα η Μπάγερν να πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση.

Οι δύο μονομάχοι τα έδωσαν όλα στο γήπεδο. Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε δύο φορές. Πρώτα οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στο 53′ με τον Λεβαντόφσκι να νικά τον Νάβας. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κριστάνο Ρονάλντο έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των Μαδριλένων. Τα πανηγύρια ωστόσο δεν κράτησαν για πολύ καθώς η Μπάγερν με τη βοήθεια της τύχης βρήκε δίχτυα και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Χατ τρικ ο Κριστιάνο και 100 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας ο Βιντάλ είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας για το υπόλοιπο μισάωρο με 10 την ομάδα του. Η εξέλιξη αυτή έμελλε να λυγίσει την Μπάγερν και να δώσει αντιθέτως φτερά στα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός με δύο προσωπικά τέρματα ανέτρεψε την εις βάρος κατάσταση που βρέθηκε η ομάδα του.

Στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ασένσιο, με τον Ισπανό να διαμορφώνει το τελικό 4-2 με έξοχη προσπάθεια. Η βραδιά ωστόσο θα μείνει στην ιστορία για τα κατορθώματα του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στους Βαυαρούς έσπασε το φράγμα των 100 τερμάτων σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά βέβαια ακολούθησαν πολλά περισσότερα…

Πηγή: Sportsking.gr

The post Όταν ο Κριστιάνο «ΔΙΕΛΥΕ» μόνος του την Μπάγερν Μονάχου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Εθνικό Συμβούλιο: Έντονη διαφωνία μεταξύ ΠτΔ-ΓΓ ΑΚΕΛ - «Ο Στέφανος δεν μας μιλά»

Εθνικό Συμβούλιο: Έντονη διαφωνία μεταξύ ΠτΔ-ΓΓ ΑΚΕΛ - «Ο Στέφανος δεν μας μιλά»

Με έντονη διαφωνία μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου άρχισε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top