ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου- Υπέστη ακρωτηριασμό μετά από έκρηξη κροτίδας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου- Υπέστη ακρωτηριασμό μετά από έκρηξη κροτίδας

Με τον τραυματισμό ανήλικου σημαδεύτηκε και το φετινό Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 00:15 όταν λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμό νεαρού προσώπου σε υπό ανέγερση υποστατικό στην Έγκωμη.

Περιπολικό της Αστυνομίας κατευθύνθηκε στο σημείο όπου και εντόπισαν 17χρονο να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι από έκρηξη κροτίδας.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ακρωτηριασμό αντίχειρα, δείκτη και μέρος του μεσαίου δακτύλου στο αριστερό χέρι.

Στη συνέχεια ο 17χρονος οδηγήθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό όπου μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE