LIFESTYLE

Ντροπή και αίσχος: Δέχθηκε επίθεση ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βήχας γιατί έδωσε τρόφιμα σε αλλοδαπούς

Ντροπή και αίσχος: Δέχθηκε επίθεση ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βήχας γιατί έδωσε τρόφιμα σε αλλοδαπούς

Δύσκολα μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τα όσα καταγγέλλει μέσα από τον προσωπκό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Βήχας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που χωρίς υπερβολή, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του, ώστε να απαλύνει τον πόνο συνανθρώπων μας, εξασφαλίζοντας τους τρόφιμα μέσα από ένα τεράστιο αγώνα που κάνει εδώ και χρόνια, όπως γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε επίθεσης μετα ύβρεων.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λεμεσιανού καλλιτέχνη αφορμή στάθηκε η κίνησή του να δώσει τρόφιμα σε αλλοδαπούς(!).

Στην Κύπρο του 2020, στο νησί που βίωσε προσφυγιά, κατοχή, αλίμονο αν υπάρχουν μυαλά που ακόμα σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Να επιτεθούν και να βρίσουν ποιον; Έναν άνθρωπο που παλεύει ώστε δεκάδες οικογένειες, τόσοι Κύπριοι όσο (ναι) και αλλοδαποί να ζουν αξιοπρεπώς.

Στ. Στ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top