ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την έχει καλά ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ στη μνήμη του ο Ρεδόνδο την ΝΤΡΙΜΠΛΑ επί του Χένινγκ Μπεργκ – Τι δήλωσε σήμερα

Την έχει καλά ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ στη μνήμη του ο Ρεδόνδο την ΝΤΡΙΜΠΛΑ επί του Χένινγκ Μπεργκ – Τι δήλωσε σήμερα

Δηλώσεις του Φερνάντο Ρεδόνδο φιλοξενεί η Ισπανική εφημερίδα «As», όπου αναφέρεται στη φάση προ 20ετίας με αντίπαλο τον Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: 

Πέρασαν δύο δεκαετίες από τη μέρα που… «ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ» σε σπουδαίο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ο Μπεργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρεδόνδο δήλωσε τα εξής: «Μου φαίνεται ψέμα ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από αυτή τη φάση. Είναι μια καλή ανάμνηση, ίσως γιατί στο τέλος εκείνης της σεζόν πήραμε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη φάση. Είμαστε στην περιοχή μας και μας πιέζει η Γιουνάιτεντ. Παίρνω την μπάλα από τον Ρομπέρτο Κάρλος. Άλλαξα με τον Σάλβιο, ο οποίος πέρασε με τρομερή ποιότητα την μπάλα πάνω από τον Γκάρι Νέβιλ και ξεκίνησα να φεύγω μπροστά από τ’ αριστερά. Σε ένας εναντίον ενός το τακουνάκι ήταν μια τεχνική που σκέφτηκα, μια στιγμή έμπνευσης. Δεν το είχα κάνει ποτέ επαγγελματικά ξανά, το έκανα συχνά όταν έπαιζα στις ακαδημίες της Αργεντίνος Τζούνιορς. Για μένα ήταν σημαντικό να σηκώσω το κεφάλι και να δω στο δεύτερο δοκάρι τον Ραούλ, ο οποίος και τελείωσε τη φάση.

Ήταν μια σεζόν που ήταν αήττητοι εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τρομερή ομάδα, είχε κατακτήσει τον τίτλο την προηγούμενη σεζόν και το Ολντ Τράφορντ είναι φανταστικό γήπεδο.

Θυμάμαι καλά ότι όταν τελείωσε το ματς, όλοι οι θεατές μας χειροκροτούσαν όρθιοι παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους είχε αποκλειστεί. Μου άρεσε αυτή η αντιμετώπιση».

234

The post Την έχει καλά ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ στη μνήμη του ο Ρεδόνδο την ΝΤΡΙΜΠΛΑ επί του Χένινγκ Μπεργκ – Τι δήλωσε σήμερα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top