ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβγαλε ΠΙΚΡΙΑ ο Μπεν Σιμόν μιλώντας για την αποχώρηση του από την Εθνική Κύπρου

Έβγαλε ΠΙΚΡΙΑ ο Μπεν Σιμόν μιλώντας για την αποχώρηση του από την Εθνική Κύπρου

Μπορεί να έφυγε σαν φίλος από την Κύπρο ο Ραν Μπεν Σιμόν, μετά τη λήξη του συμβολαίου με την Εθνική Κύπρου, όμως μιλώντας σε ΜΜΕ του Ισραήλ, δεν έκρυψε την πικρία του που δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ΚΟΠ, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ρωτήθηκε επίσης μεταξύ άλλων, για την απόφαση του να εργαστεί για δεύτερη φορά στην Κύπρο ως προπονητής…

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Τη δεύτερη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ στην Κύπρο, ήταν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας των ανδρών. Ένιωθα θλίψη που έπρεπε να φύγω από την Ασντόντ, επειδή τα πηγαίναμε καλά τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Ένιωθα όμως, ότι θα έπρεπε να αποδεχθώ την πρόταση και αυτό έκανα. Ήταν καλό για εμένα και ταυτόχρονα δύσκολο, γιατί στην πορεία συνειδητοποίησα ότι έκανα κακό στην Ασντόντ.

Για το θέμα της Εθνικής Κύπρου, είχαν ετοιμαστεί τα σχετικά συμβόλαια ανανέωσης και θα υπέγραφα για άλλα δύο χρόνια, όμως τα πράγματα στράβωσαν στο τέλος. Τα παιδιά μου πήγαιναν εκεί σχολείο, είχαμε ήδη ενοικιάσει σπίτι και αυτοκίνητα και μια μέρα ξαφνικά, έπρεπε να μαζέψω τα πάντα και να επιστρέψω στο Ασντόντ.

Έτσι, η σύζυγός μου κι εγώ, πήγαμε και αγοράσαμε 15 μεγάλες βαλίτσες για να πακετάρουμε τα πάντα, προκειμένου να φύγουμε από την Κύπρο».

The post Έβγαλε ΠΙΚΡΙΑ ο Μπεν Σιμόν μιλώντας για την αποχώρηση του από την Εθνική Κύπρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top