Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, αλλά έκαναν τηλεδιάσκεψη… οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση

Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, αλλά έκαναν τηλεδιάσκεψη… οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση

Με την μεσολάβηση του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου, η Liga και η ομοσπονδία τα είπαν για οκτώ ώρες, σχετικά με το πως και το πότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις, ενόψει και της επανέναρξης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, και ο ομόλογος του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, Λουίς Ρουμπιάλες, δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Με την μεσολάβηση του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου (CSD), όμως, τα είπαν για οκτώ ώρες (!) το Σάββατο (18/4), με θέμα συζήτησης την επανέναρξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, ώστε να μπορεί να σωθεί… ό,τι σώζεται στην φετινή σεζόν του κορονοϊού.

Επειδή τα χρήματα που «γεννάει» το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητα για όλους, το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο πήρε την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, η οποία έφερε αρκετά πιο κοντά τις δύο πλευρές και, τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει σχεδιασμός από κοινού για το πως και πότε θα επιστρέψει η δράση, πάντα βεβαίως με την σύμφωνη γνώμη των υγειονομικών αρχών της Ισπανίας.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, αλλά έκαναν τηλεδιάσκεψη… οκτώ ωρών (!) για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.