ΠΑΦΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα - Στον έλεγχο βρήκαν επίσης ρόπαλο, μαχαίρι και λάμα

ΠΑΦΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα - Στον έλεγχο βρήκαν επίσης ρόπαλο, μαχαίρι και λάμα

Υπό κράτηση τέθηκε 22χρονος στην Πάφο σχετικά με υπόθεση κατοχής επιθετικών οργάνων αλλά και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμακάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ανακόπηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Πάφο γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/04).

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα του εντοπίστηκαν επιθετικά όργανα, όπως ρόπαλο, πτυσσόμενο μαχαίρι και λάμα.

Επίσης ο νεαρός καταγγέλθηκε και για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμακάθαρσης Νόμου, αφού δεν κατείχε κανένα δικαιολογητικό για τη διακίνησή του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.