Πρωινό «κτύπημα» με έναν θρύλο της Ομόνοιας που έλαμψε τη «χρυσή» δεκαετία του 1980 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρωινό «κτύπημα» με έναν θρύλο της Ομόνοιας που έλαμψε τη «χρυσή» δεκαετία του 1980 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, γιορτάζει σήμερα 20 Απριλίου, τα 56α γενέθλια του και το γραφείο Τύπου του “τριφυλλιού”, του ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κάντηλος φόρεσε για 17 ολόκληρα χρόνια (1980-1997) τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αγωνίστηκε σε 489 επίσημα παιχνίδια και πέτυχε 152 τέρματα.

Κατέκτησε 24 τίτλους (8 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, 10 ασπίδες) και έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου.

Η συμβολή του στις κατακτήσεις τίτλων, ειδικά τη χρυσή δεκαετία του ΄80, ήταν τεράστια, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Κάντηλος – ‘Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής…’

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

The post Πρωινό «κτύπημα» με έναν θρύλο της Ομόνοιας που έλαμψε τη «χρυσή» δεκαετία του 1980 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

Την ετοιμότητα του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά με τη μετάβαση του στη Γενεύη και τη συμμετοχή του στην άτυπη διευρυμένη Συνάντηση υπό την αιγίδα των ΗΕ.