Ξεδιπλώνει το ταλέντο του και… σε άλλο άθλημα ο Κολοβός! Οι στιγμές οικογενειακής γαλήνης… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεδιπλώνει το ταλέντο του και… σε άλλο άθλημα ο Κολοβός! Οι στιγμές οικογενειακής γαλήνης… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Λόγω της καραντίνας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και νυν του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβός, προσπαθεί να περνάει τον χρόνο του όσο καλύτερα γίνεται με διάφορες δραστηριότητες, από την στιγμή που δεν μπορεί να προπονείται με την ομάδα του.

Την Κυριακή του Πάσχα (19/04) λοιπόν, ο Ελλαδίτης διεθνής μεσοεπιθετικός έπαιξε πινγκ-πονγκ, ενώ έκανε φυσικά και… babysitting, αφού λατρεύει την αγαπημένη του κορούλα, ενώ με αυτό τον τρόπο, βοηθά και τη γυναίκα του!

Δείτε φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χριστός Ανέστη !! Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία !! @vicky_valer1a

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kolovos (@kolovosdimitris) στις

Δείτε και το story του Δημήτρη Κολοβού με βίντεο από τις… “μάχες” που δίνει παίζοντας πινγκ-πονγκ:

The post Ξεδιπλώνει το ταλέντο του και… σε άλλο άθλημα ο Κολοβός! Οι στιγμές οικογενειακής γαλήνης… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.