ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσταρε δύο ιστορικές φωτογραφίες ο Μιχαηλίδης – Η αφιέρωση του και η επική ατάκα: «Για να ‘σπάσει’ ο Διαμαντής που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πόσταρε δύο ιστορικές φωτογραφίες ο Μιχαηλίδης – Η αφιέρωση του και η επική ατάκα: «Για να ‘σπάσει’ ο Διαμαντής που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φωτογραφίες από το παρελθόν από τον ποδοσφαιρικό Άρη, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μαζί με το πιο κάτω κείμενο.

Αναλυτικά:

“Η σειρά του ιστορικού ΑΡΗ Λεμεσού σήμερα: Η πρώτη φωτό είναι από τον πρώην συμπαίκτη και νυν αιώνιο φίλο μου Τάκη Μιχαήλ, από το παλιό και παραδοσιακό ΓΣΟ το 1968-69.

Τη δημοσιεύω για να «σπάσει» ο Διαμαντής που με περιπαίζει ότι ελάχιστα έπαιξα στον ΑΡΗ, ενώ στη φωτό είμαι ενδεκάδα με ιερά τέρατα της ομάδας.

Για την ιστορία, ο Διαμαντής ήταν τότε στη Β’  ομάδα… Η φωτό αυτή αφιερώνεται στους δύο τότε συμπαίκτες μας, Χρύσο Παπακώστα και Αντώνη Φαντομά, που μας έφυγαν νωρίς…

Τη δεύτερη φωτό δεν θυμάμαι ποιος φίλος μου την έστειλε, είναι όμως η φιναλίστρια ομάδα του ΑΡΗ Λεμεσού 1989.

Χάσαμε στον τελικό κυπέλλου από τη συμπολίτισσα ΑΕΛ με 3-2 στην παράταση, με πρόεδρο τότε τον αειθαλή Δώρο Ιερόπουλο!

Θεωρώ αυτή την ομάδα του ΑΡΗ, την καλύτερη που προπόνησα στα 5,5 χρόνια που ήμουν προπονητής, σε 2 θητείες στο Λεμεσιανό σωματείο!

Η φωτό αυτή αφιερώνεται στους τρεις που έφυγαν νωρίς: τον αιώνιο έφορο Χριστάκη Μιχαηλίδη (1ος όρθιος από αριστερά, μεσαία γραμμή) και στους 2 ποδοσφαιριστές Θέμη Θεμιστοκλέους (6ος όρθιος από αριστερά, μεσαία γραμμή) και Cristo Denchev (1ος καθήμενος από δεξιά, πρώτη σειρά).

Αιωνία η μνήμη όλων και καλή τύχη στον ΑΡΗ Λεμεσού…”.

The post Πόσταρε δύο ιστορικές φωτογραφίες ο Μιχαηλίδης – Η αφιέρωση του και η επική ατάκα: «Για να ‘σπάσει’ ο Διαμαντής που…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Στιούαρτ: Eξέφρασε στον Τατάρ ανησυχία για στρατιωτικοποίηση νεκρής ζώνης

Την ανησυχία του για τη στρατιωτικοποίηση της νεκρής ζώνης «που προχωρά με ανησυχητικό ρυθμό και από τις δύο πλευρές», εξέφρασε και στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του οΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top