ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καβγάδες και ένταση ανάμεσα σε αλλοδαπούς για το φαγητό

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καβγάδες και ένταση ανάμεσα σε αλλοδαπούς για το φαγητό

Καβγάδες και ένταση σημειώθηκαν ανάμεσα σε αλλοδαπούς που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (20/04).

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξε ένταση και συμπλοκή ανάμεσα σε αριθμό ατόμων από  αλλοδαπούς στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο καβγάς έγινε για το φαγητό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες.

Μέλη της Αστυνομίας κατέφθασαν στον σημείο και το επεισόδιο έληξε.

Kωνσταντίνος Νεοφύτου

*Φωτογραφία Αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.