ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΡΕΑΛ: Σκέψεις για να δώσει τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος στο… βοηθητικό γήπεδο της!

ΡΕΑΛ: Σκέψεις για να δώσει τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος στο… βοηθητικό γήπεδο της!

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτονται το ενδεχόμενο να δώσει η ομάδα του Ζιντάν τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο».

Ένα όχι και τόσο ακραίο σενάριο επεξεργάζονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το diariomadridista.okdiario.com, οι ιθύνοντες της «βασίλισσας» σκέφτονται προσωρινή μετακόμιση στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου, «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς που έχει να δώσει η ομάδα του Ζιντάν στη La Liga.

Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και οι εναπομείναντες αγώνες διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, η Ρεάλ θα κερδίσει χρόνο στο κομμάτι των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την ανακαίνισή του, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

Από ‘κει και πέρα, το «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» έχει τις ίδιες διαστάσεις με το κανονικό γήπεδο της «βασίλισσας», έχει χωρητικότητα 6.000 θεατών, ενώ βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και εκεί δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της η δεύτερη ομάδα των «μερένγκες» (Καστίγια).

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΡΕΑΛ: Σκέψεις για να δώσει τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος στο… βοηθητικό γήπεδο της! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας είναι μονόδρομος, είναι ένα ποτάμι που δεν έχει γυρισμό, είπε, σε χαιρετισμό του στο 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη Αμμοχώστου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top