Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»
Την στάση του Προέδρου Χριστοδουλίδη απέναντι στο ΕΛΑΜ, κακίζει το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του.
Η συμφωνία με το «κονσόρτιουμ» από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται να είναι κλειδωμένη και απομένει η ανακοίνωση της αγοράς της Νιούκαστλ.
Πλέον οι «καρακάξες» θα μετατραπούν σε έναν τεράστιο παίκτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αφού οι επικείμενοι ιδιοκτήτες έχουν περιουσία που ξεπερνάει τα 360 δισεκατομμύρια ευρώ!
Πρόκειται για αστρονομικό ποσό, εάν υπολογιστεί ότι ο σεΐχης Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι έχει πίσω του 27 δισ. ευρώ.
Το επενδυτικό αυτό σχήμα των Αράβων θέλει να αποκτήσει το 80% της Νιούκαστλ, με το υπόλοιπο ποσοστό να πηγαίνει στην γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την διαμεσολάβηση για το νέο μεγάλο deal του ποδοσφαίρου, Αμάντα Στέιβλι, και σε κάποιους Άγγλους επενδυτές.
Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει ότι με το που θα αποκτήσουν την ομάδα οι Αραβες, θα διαθέσουν άμεσα πάνω από 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές.
The post ΖΑΛΙΖΕΙ η περιουσία των Αράβων επενδυτών – Γίνεται η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ομάδα στον κόσμο, αλλά και η… νέα ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ; appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις