Έξι παίκτες που πέρασαν από ομάδες Α΄ κατηγορίας της Κύπρου στους χειρότερους της Πρέμιερ Λιγκ

Έξι παίκτες που πέρασαν από ομάδες Α΄ κατηγορίας της Κύπρου στους χειρότερους της Πρέμιερ Λιγκ

Η ιστοσελίδα «givemesport.com» έκανε αφιέρωμα με τις χειρότερες παρουσίες ποδοσφαιριστών στην ιστορία της με μία λίστα από 50 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε: 

Μήτρογλου και Χαλκιάς στους χειρότερους στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ – Η λίστα με τους 50 παίκτες

Όπως παρατηρούμε στη λίστα αυτή υπάρχουν και παίκτες με πέρασμα από τα Κυπριακά γήπεδα.

Αυτοί είναι ο Αντόνιο Νούνιες (Antonio Núñez), ήταν από το 2009 μέχρι το 2012 στον Απόλλωνα, ο Μπρούνο Σεϊρού (Bruno Cheyrou), αγωνίστηκε το 2010 στην Ανόρθωση, ο Γκρεγκόρζ Ράσιακ (Grzegorz Rasiak κεντρική φωτογραφία από ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων), τη σεζόν 2010-2011 ήταν στην ΑΕΛ, ο Ιστβάν Κόζμα (István Kozma), ήταν στον ΑΠΟΕΛ τη διετία 1995-1997, ο Μάριο Ζαρντέλ (Mario Jardel), πέρασε από την Ανόρθωση το 2007, καθώς και ο Ρίτσαρντ Κίνγκσον (Richard Kingson), αγωνίστηκε στη Δόξα το 2013.

The post Έξι παίκτες που πέρασαν από ομάδες Α΄ κατηγορίας της Κύπρου στους χειρότερους της Πρέμιερ Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE