ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός με δύο πτήσεις

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός με δύο πτήσεις

Την πραγματοποίηση δύο πτήσεων για επαναπατρισμό φοιτητών, Κυπρίων πολιτών και νόμιμα διαμενόντων στη Δημοκρατία πολιτών από το Κίεβο, το Κισινάου, το Βουκουρέστι, τη Φρανκφούρτη και τη Θεσσαλονίκη, έχουν διευθετήσει τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωσή τους, τα δύο Υπουργεία ανακοινώνουν ότι συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου του 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από το Βουκουρέστι προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου του 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από τη Φρανκφούρτη στην Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό στη Θεσσαλονίκη. 

Σημειώνεται ότι η διενέργεια των πιο πάνω πτήσεων είναι προσφορά του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) που εισέφερε ποσό ύψους 100 χιλιάδων ευρώ και της εταιρείας πετρελαιοειδών PETROLINA που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.