Θλίψη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανήμερα του Πάσχα έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός της θρυλικής σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Γιωτόπουλο που στην σειρά έπαιξε τον Θρασύβουλο.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος έφυγε την Κυριακή του Πάσχα (19/04/2020), από την ζωή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε γνωστή και την είδηση ότι πέθανε ένας ακόμα ηθοποιός, ο Χρήστος Ανστασόπουλος.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα καθώς αυτός και η οικογένειά του πέρασαν κατοχή. Μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ ο πατέρας του πέθανε στα 38 του χρόνια. Είχε αρκετά αδέρφια και μια σπουδαία μάνα, που ενώ ήταν αγράμματη, ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.