ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερις νοσηλεύονται, τρία εξιτήρια

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερις νοσηλεύονται, τρία εξιτήρια

Τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Πάφου.

Τρεις από τους πέντε που νοσηλεύονταν, χθες πήραν εξιτήριο, αφού το αποτέλεσμα στο δείγμα που έδωσαν ήταν αρνητικό. Ωστόσο, σήμερα έγιναν άλλες δυο εισαγωγές.

Οι δύο νέες εισαγωγές αφορούν γυναίκες 85 και 94 ετών, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

Και στις δύο γυναίκες έγιναν οι σχετικές δειγματοληψίες για τον κορωνοϊό προκειμένου να διαφανεί εάν είναι θετικές ή αρνητικές στον κορωνοϊό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE