Σχεδιάζουν επιστροφή στις 14 Ιουνίου με θεατές!

Σχεδιάζουν επιστροφή στις 14 Ιουνίου με θεατές!

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις περισσότερες χώρες, οι Σουηδοί προσανατολίζονται να ξεκινήσουν εκ νέου τους αγώνες στις 14 Ιουνίου με κόσμο.

Οι Σουηδοί χαράζουν διαφορετικό δρόμο σε σχέση με άλλες χώρες στο ζήτημα του κορωνοϊού. Ανοικτά σχολεία, εστιατόρια και μαγαζιά. Την Τρίτη (21/4) συναντήθηκαν οι άνθρωποι των ομάδων σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία και αποφάσισαν για επανέναρξη στις 14 Ιουνίου.

“Ο στόχος μας ήταν να ξαναπαίξουμε στις αρχές Ιουνίου. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι η ημερομηνία πάνω στην οποία… δουλεύουμε είναι η 14η Ιουνίου. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τους αγώνες με τους θεατές στο γήπεδο, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι εξέλιξη θα υπάρχει από τις αρχές”.

Στη Σουηδία έχουν χάσει τη ζωή τους 1765 άτομα λόγω κορωνοϊού. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 185 θάνατοι.

Πηγή: Sport24.gr

The post Σχεδιάζουν επιστροφή στις 14 Ιουνίου με θεατές! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν τήρησε την υπόσχεσή του για αντίποινα σε αμερικανικές βάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE