ΚΥΠΡΟΣ: 48χρονος μπήκε σε σπίτι και έκλεψε ποδήλατο - Τον έπιασαν οι γείτονες

 ΚΥΠΡΟΣ: 48χρονος μπήκε σε σπίτι και έκλεψε ποδήλατο - Τον έπιασαν οι γείτονες

Yπό κράτηση τέθηκε 48χρονος για υπόθεση κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (21/04), κατοχή επιθετικού οργάνου και παράβαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος φέρεται να εισήλθε σε κατοικία και να απέσπασε απ΄αυτήν ένα ποδήλατο. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν άμεσα στη σκηνή.

Σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης ο 48χρονος στο πλαίσιο της διακίνησης του δεν κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα και καταγγέλθηκε και για παραβίαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE