ΚΥΠΡΟΣ: 48χρονος μπήκε σε σπίτι και έκλεψε ποδήλατο - Τον έπιασαν οι γείτονες

 ΚΥΠΡΟΣ: 48χρονος μπήκε σε σπίτι και έκλεψε ποδήλατο - Τον έπιασαν οι γείτονες

Yπό κράτηση τέθηκε 48χρονος για υπόθεση κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (21/04), κατοχή επιθετικού οργάνου και παράβαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος φέρεται να εισήλθε σε κατοικία και να απέσπασε απ΄αυτήν ένα ποδήλατο. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν άμεσα στη σκηνή.

Σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία.

Επίσης ο 48χρονος στο πλαίσιο της διακίνησης του δεν κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα και καταγγέλθηκε και για παραβίαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.