Aναστέλλονται τα τεστ για αντισώματα στην Ινδία - Ερωτήματα για την αξιοπιστία τους

Aναστέλλονται τα τεστ για αντισώματα στην Ινδία - Ερωτήματα για την αξιοπιστία τους

Oι αρχές στην Ινδία διέταξαν την αναστολή διενέργειας τεστ για αντισώματα για κορωνοϊό, καθώς εγείρονται πολλά ερωτήματα για την αξιοπιστία τους.

Τα κρούσματα στη χώρα ξεπέρασαν τις 20,000 και λόγω πολλών ελλείψεων σε εξοπλισμό αποφασίστηκε η διεξαγωγή του γρήγορου τεστ για αντισώματα και μάλιστα είχε αποφασιστεί η αγορά των κιτ δοκιμών από την Κίνα. Ωστόσο, ο επικεφαλής του επιδημιολογικού συμβουλίου ανέφερε ότι αυτές οι εξετάσεις θα πρέπει να σταματήσουν γιατί δίνουν αντικρουόμενα αποτελέσματα.

"Αυτό είναι ένα τεστ πρώτης γενιάς που αναπτύχθηκε σε μόλις τρεισήμισι μήνες και χρειάζεται βελτίωση", είπε.

Οι δοκιμές αντισωμάτων δεν ανιχνεύουν πάντα μολύνσεις πρώιμου σταδίου, αλλά δείχνουν εάν ένα άτομο είχε τον ιό στο παρελθόν, ακόμη και αν το άτομο δεν είχε συμπτώματα.

Συγκριτικά, η δοκιμή επιχρίσματος, γνωστή ως δοκιμή επιχρίσματος τεχνολογίας RT-PCR, καθορίζει εάν ένα άτομο έχει τον ιό εκείνη τη στιγμή αναζητώντας τον σε εκκρίσεις μύτης ή λαιμού.

Οι θάνατοι στη χώρα ξεπέρασαν τους 640. Περισσότερο επηρεάστηκε το Νέο Δελχί και η Μουμπάϊ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE